SMRTR in het Notariaat

Met onze oplossingen kan jij efficiënter werken!

Virtuele medewerkers kunnen notariskantoren, groot én klein, helpen om veel repetitieve juridische en administratieve werkzaamheden te automatiseren. Hierdoor kunnen medewerkers zich weer richten op het werk dat het belangrijkst is: het verlenen van de beste dienstverlening aan cliënten

Het Notariaat en automatisering

Bij het woord robots denken de meeste mensen direct aan grote metalen machines die bijvoorbeeld auto’s in elkaar zetten. Tegenwoordig zijn er ook softwarematige ‘robots’, wij noemen deze liever digitale of virtuele medewerkers. Een digitale medewerker is in veel opzichten gelijk aan zijn/haar collega’s als het gaat om de taken die uitgevoerd kunnen worden. Het voordeel van digitale medewerkers is dat zij het liefst zoveel mogelijk, repeterend en ogenschijnlijk saai werk uitvoeren. 

Het notariaat is niet onbekend met het gebruik van digitale technologieën om juridische en administratieve werkzaamheden te verbeteren. Ondanks de toepassing van digitale technologieën worden deze werkzaamheden nog steeds ervaren als tijdrovend, vervelend, inefficiënt en handmatig. Dit leidt niet alleen tot hoge kosten en trage responstijden, maar ook tot fouten, onnodig dubbel werk, ontevreden medewerkers en zelfs gemiste kansen.

Vooruitstrevende notariskantoren helpen hun personeel zich te concentreren op de waardevolle, complexe en fundamenteel meer “menselijke” taken door de alledaagse, minder waardevolle en tijdrovende taken uit te laten voeren door digitale medewerkers.

Deze digitale medewerkers zijn de sleutel tot het oplossen van veel van deze uitdagingen met als resultaat: 

Voorbeelden van automatisering in het Notariaat

SMRTR Robotics in het Notariaat

Klik op een van onderstaande projecten om er meer over te weten te komen.

SMRTR Consulting B.V.

Bij SMRTR begrijpen we dat elk bedrijf en elke situatie uniek is. Door een vrijblijvende kennismaking kunnen we uitgebreider kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je bent van harte welkom op ons mooie kantoor!

Blaak 555
3011 GB Rotterdam
Nederland

Tim van Uden

Co-Founder

Stef Merks

Co-Founder

Arthim de Vogel

Automation Officer

Contact