Diensten

Robotic Process Automation (RPA)

RPA is dé automatisering die bedrijven verder helpt. Het bootst menselijke handelingen op een gestructureerde wijze na, waardoor repetitieve taken in een handomdraai kunnen worden afgehandeld. Laat die saaie, regelgebaseerde taken maar aan ons over, zodat jij je kunt richten op wat echt waarde toevoegt en met name interessant is!

SMRTR kan ervoor zorgen dat deze taken worden overgenomen door onze virtuele medewerkers. Interesse? Plan een adviesgesprek met ons in!

Microsoft Power Platform

Geef iedereen in je organisatie toegang tot een intuïtief en uitbreidbaar platform voor samenwerking met tools die weinig code vereisen en waarmee je eenvoudig efficiënte en flexibele oplossingen creëert.

SMRTR bouwt hiermee oplossingen die van begin tot eind het proces verbeteren. Hierbij kan je onder andere denken aan klantportalen, supportmodules en modules om de verschillende werkstromen te ondersteunen. Meer weten? Lees snel verder over wat het Microsoft Power platform u kan bieden!

Business Intelligence (BI) analytics

Data, data en nog eens data. Bedrijven tegenwoordig staan bol van de data en alles kan worden bijgehouden. Maar hoe kunnen we deze data nou op een systematische manier analyseren? En hoe gebruiken we deze data zowel intern als extern in ons voordeel?

SMRTR is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van je business door middel van data en visualisaties. SMRTR gebruikt hiervoor verschillende Business Intelligence (BI) tools zodat jouw bedrijf een oplossing krijgt die werkt!

Procesoptimalisatie

Procesverbetering en change management lopen als een rode draad door onze dienstverlening. Een oplossing voegt namelijk geen waarde toe als het proces vervolgens op een ander moment vastloopt. Dus voordat er gekeken wordt naar software oplossingen, moet het probleem duidelijk zijn. En we bedoelen dan ook echt het gehele probleem. Het analyseren van het proces in de breedste zin van het woord is waar wij écht waarde toevoegen.

Let's meet!

De diensten die we bij SMRTR leveren hebben als doel waarde toe te voegen aan elke organisatie, tijd & energie terug te geven aan het bedrijf en het werkende leven een stukje efficiënter te maken. We zijn dan ook erg trots deze diensten te kunnen aanbieden. Wil je hier meer over weten? Kom langs en een van onze experts vertelt je er graag meer over!