SMRTR in Finance

Met de SMRTR oplossingen is er weer tijd voor het complexe denkwerk dat jouw werk zo leuk maakt!

De finance sector is een plek waarbij de mogelijkheden tot automatisering groot zijn omdat er veel regel-gebaseerde processen zijn. Dit zijn processen waarbij keuzes moeten worden gemaakt op basis van een set op voorhand bepaalde regels maar waar ook ad-hoc ondersteuning geboden moet worden aan de business. Dit kan een virtuele medewerker bijzonder goed en dit biedt jou weer de mogelijkheid om te focussen op het complexere denkwerk.

SMRTR zorgt ervoor dat er weer tijd is voor het innoveren en het analytische denkwerk en vangt tijdrovende administratieve processen moeiteloos op. Meer weten over wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Kom langs en we vertellen je er graag meer over!

Automatisering op heel veel vlakken!

De juiste automatisering in combinatie met onze brede Finance & Tax achtergrond zorgt ervoor dat we tijdrovende en repeterende processen snel kunnen identificeren en reduceren. Het lijkt allemaal misschien wel te mooi om waar te zijn. Een virtuele medewerker die de saaie klusjes overneemt en de interessante werkzaamheden voor je overlaat. Maar wat zijn nou precies werkzaamheden die kunnen worden overgenomen? Hieronder staan een aantal voorbeelden van processen die kunnen worden geautomatiseerd.  

Finance & Control
Systemen/IT

SMRTR Robotics in Finance

Klik op een van onderstaande projecten om er meer over te weten te komen.

SMRTR Consulting B.V.

Bij SMRTR begrijpen we dat elk bedrijf en elke situatie uniek is. Door een vrijblijvende kennismaking kunnen we uitgebreider kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je bent van harte welkom op ons mooie kantoor!

Blaak 555
3011 GB Rotterdam
Nederland

Tim van Uden

Co-Founder

Stef Merks

Co-Founder

Arthim de Vogel

Automation Officer

Contact