Schenk Tanktransport

Digitalisatie papieren ritformulieren mogelijk door IDP en RPA!

Opdrachtgever:
Schenk Tanktransport

Plaats:
Papendrecht

Categorie:

Succesvolle afronding digitalisatieproject Schenk

Een mijlpaal in efficiëntie en digitalisatie

SMRTR Consulting B.V. levert eerste IDP-project bij Schenk op. Een mooie stap voorwaarts in het digitaal verwerken van ritinformatie door het toepassen van Intelligent Document Processing en Robotic Process Automation.

Digitalisatie van papieren ritformulieren
Implementatie van deze geavanceerde technologieën maakt het mogelijk grote hoeveelheden ritpapieren snel, efficiënt en correct te verwerken. Bulk gescande papieren per rit worden uit elkaar gehaald en gesorteerd, waarbij meerdere datapunten worden gescand, waarna het programma een vervolgactie activeert, zoals het informeren van collega’s of klanten.

Handschriftherkenning
Een belangrijke mijlpaal in dit project is de succesvolle toepassing van handschriftherkenning, waardoor ook de handgeschreven notities van chauffeurs nauwkeurig worden uitgelezen.
Dit bevordert de verwerkingssnelheid, maar ook de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de gegevens.

Efficiency en kwaliteit
Schenk Tanktransport realiseert met deze digitalisatie aanzienlijke efficiëntieverbetering en kwaliteitsoptimalisatie in het verwerkingsproces van ritinformatie.

Innovatie en sustainability
Het IDP-project is één van de stappen van Schenk in een reeks van innovatieve sustainability en efficiency initiatieven.  SMRTR Consulting B.V. is trotse partner van Schenk in deze reis naar een digitaal geoptimaliseerde toekomst.

Opdrachtgever:
Schenk Tanktransport

Plaats:
Papendrecht

Categorie:

Martijn Buth
Automation Expert

Vragen? Stuur me een berichtje!