Power Platform & Automate Consultant

Functietitel
Power Platform & Automate Consultant

Bedrijf
SMRTR Consulting BV.

Locatie
Rotterdam

Functie Beschrijving

De Microsoft Power Platform & Automate Consultant is een nieuwe en essentiële rol binnen SMRTR. Wij zoeken iemand die in staat is om ons dynamische team naar een hoger niveau te tillen door innovatieve oplossingen en automatiseringen te implementeren. Jouw missie is om “het werk leuker, slimmer en efficiënter te maken door het creëren van geavanceerde, gebruiksvriendelijke tools en processen”.

In deze rol heb je niet alleen de mogelijkheid om bestaande uitdagingen op te lossen, maar krijg je ook de vrijheid om zelfstandig nieuwe projecten te initiëren en te leiden. Dit betekent dat een deel van de functie al duidelijk omschreven is, en maar er ook ruimte is voor jouw creativiteit en inzicht om deze rol verder vorm te geven.

We zijn daarom op zoek naar iemand met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen binnen het Microsoft Power Platform en/of ervaring met RPA tooling, die enthousiast wordt van het idee om in een groeiend, professioneel en hecht team te werken. Je bent iemand die graag leert van ervaren professionals, maar ook niet schroomt om jouw kennis te delen met enthousiaste starters.

Wat je gaat doen

1. Ontwikkel en beheer innovatieve oplossingen met het Microsoft Power Platform, waarbij je de voortgang en kwaliteit van deze projecten waarborgt.

2. Identificeer en implementeer automatiseringsmogelijkheden bij klanten om processen te verbeteren en efficiënter te maken.

3. Evalueer en verbeter regelmatig bestaande IT-processen en systemen om deze actueel, effectief en gebruiksvriendelijk te houden.

4. Fungeer als een technische expert en kennisbron voor collega’s, waarbij je ondersteuning biedt en kennis deelt op het gebied van IT en het Microsoft Power Platform.

5. Ondersteun de training en ontwikkeling van collega’s op IT-gebied, inclusief het verzorgen van workshops of trainingssessies.

6. Optreden als aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen en uitdagingen.

7. Opzetten en beheren van IT-gerelateerde tools en systemen, waarbij je zorgt voor integratie en efficiëntie.

8. Beheer en analyse van IT-gerelateerde gegevens, waaronder prestatie-indicatoren en gebruiksstatistieken, om inzichten te verkrijgen en verbeteringen voor te stellen.

Wat we zoeken

Technische Bekwaamheid

Je beschikt over uitgebreide ervaring met het Microsoft Power Platform. Je bent vaardig in het ontwerpen, implementeren en beheren van geavanceerde automatiseringsoplossingen. Jouw vermogen om continu nieuwe functies en technologieën te leren en toe te passen, onderscheidt je van anderen.

Analytisch Denken

Je bent uitstekend in het analyseren van complexe bedrijfsprocessen en het identificeren van automatiserings(-on)mogelijkheden. Want we zijn ook eerlijk als er andere oplossingen beter zijn. Jouw aanpak kenmerkt zich door systematisch en logisch denken, wat leidt tot innovatieve en effectieve oplossingen.

Aandacht voor Detail

Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur. Je streeft naar precisie in al jouw werkzaamheden en zorgt ervoor dat de oplossingen van de hoogste kwaliteit zijn. Jouw aandacht voor detail helpt fouten te minimaliseren en draagt bij aan de algehele kwaliteit van onze projecten.

Samenwerking en Teamwerk

Je bent een teamspeler en begrijpt het belang van samenwerking. Je werkt effectief samen met zowel technische als niet-technische teamleden en draagt bij aan een positieve werkomgeving. Jouw communicatievaardigheden stellen je in staat om complexe technische concepten duidelijk over te brengen.

Aanpassingsvermogen en Flexibiliteit

In onze snel veranderende technologische omgeving ben je in staat om snel nieuwe tools en werkmethoden op te pakken. Jouw flexibele houding stelt je in staat om efficiënt om te gaan met veranderende eisen en uitdagingen.

Wat we vragen

1. Je beschikt minimaal over een MBO-diploma in de richting van IT, softwareontwikkeling, of een gerelateerd vakgebied. Kennis van en ervaring met het Microsoft Power Platform of UiPath is essentieel.

2. Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van oplossingen op het Microsoft Power Platform of UiPath. Je bent bedreven in het analyseren van bedrijfsprocessen en het omzetten van deze analyses naar effectieve oplossingen.

3. Je werkt effectief samen in teamverband en bent in staat jouw ideeën duidelijk over te brengen. Je bent bedreven in zowel de Nederlandse als de Engelse taal, wat bijdraagt aan een soepele communicatie binnen een divers team.

Wat wij bieden

1. Een maandsalaris tussen EUR 3000 – EUR 3750 op basis van je ervaring.

2. Vergoeding van (reis)kosten / NS businesscard

3. Een contract voor 32 tot 40 uur per week en de mogelijkheid om “thuiswerkdagen” in te plannen

4. Voortdurende loopbaanontwikkeling en een budget om hiervoor te gebruiken

5. 26 betaalde vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur

6. Tafeltennis- en padelwedstrijden als je wat afleiding wilt

7. Een prachtig kantoor in hartje Rotterdam

Over ons

SMRTR is een energiek en dynamisch bedrijf met een hecht team. Het bestaat uit zowel ervaren professionals als enthousiaste starters die hier graag van leren. We gaan geen uitdaging uit de weg en zijn trots op alles wat we creëren.

Een van de meest gehoorde opmerkingen die we horen van onze klanten is: ‘Mijn werk is een stuk leuker geworden!’. Dit is nou precies onze missie. Veel tijd gaat verloren aan klussen die efficiënter kunnen worden gedaan. Vaak kunnen deze klussen zelfs helemaal door onze virtuele medewerkers worden gedaan. Dat betekent dat het werken bij jouw bedrijf weer leuker wordt. En dát is precies waar wij nou zo veel energie van krijgen. Zo hebben we allemaal leuker en slimmer werk. Een win-win!

Processen raken met elkaar verstrengeld. De machine wordt steeds menselijker. De mens verandert soms bijna in een machine. Hier trekken wij de streep. Laat de mens weer mens zijn en de machine haar ondersteunen. Laat deze twee werelden in harmonie naast en met elkaar werken. Alleen als iedereen doet waar hij goed in is, ontstaat het perfecte proces. Laat jouw organisatie weer werken. Sneller. Beter. Leuker. Slimmer.

Solliciteren?

Als het bovenstaande je aandacht heeft getrokken en als je zegt dit ben IK dan horen we graag van je!

Voel je vrij om te solliciteren naar deze spannende mogelijkheid, via LinkedIn op SMRTR Consulting BV: Jobs of door ons je cv en motivatiebrief te sturen naar: info@smrtr.nl

Hetzelfde geldt als je vragen hebt over de vereisten.

  • Houd er rekening mee dat deze functie niet voorziet in een verhuizing van buiten Nederland. SMRTR is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit op de werkvloer waardeert. We moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Functietitel
Power Platform & Automate Consultant

Bedrijf
SMRTR Consulting BV.

Locatie
Rotterdam

Arthim de Vogel
Partner

Vragen? Stuur me een berichtje!