BMN Bouwmaterialen

RPA dat het werken leuker maakt en het proces slimmer laat draaien!

Opdrachtgever:
BMN Bouwmaterialen

Plaats:
Den Haag

Categorie:

Er was bij BMN Bouwmaterialen een vrij duidelijke vraag die bij ons goed kon worden beantwoord. Het ging om het controleren, inboeken en verwerken van facturen. Dit kostte de medewerkers veel tijd en dit was kostbare tijd die ze hier eigenlijk niet voor hadden. Het zoeken naar een extra medewerker om deze werkzaamheden op te pakken was lastig en kostte veel geld. Daardoor zijn ze uitgekomen bij het inhuren van een van onze virtuele medewerkers. 

Door de RPA Quickscan te gebruiken kwamen we er al snel achter waar de pijnpunten in het proces zaten en waar de robots dus de meeste waarde zouden toevoegen. 

Er zijn 3 robots geïmplementeerd, voor drie verschillende factuurstromen. Hierdoor konden meer facturen worden verwerkt zonder de inzet van extra (non-virtueel) personeel. Ook bracht het meer uniformiteit bij het inboeken van facturen.
De volgende applicaties zijn geautomatiseerd:

Met behulp van onze virtuele medewerkers heeft BMN Bouwmaterialen mooie stappen gezet in het automatiseren van het proces. We hebben aanvullende aanbevelingen gedaan die het proces verder kunnen verslimmen. We zijn blij dat we het proces hebben kunnen verbeteren! Is jouw bedrijf de volgende die we kunnen helpen?

Opdrachtgever:
BMN Bouwmaterialen

Plaats:
Den Haag

Categorie:

Tim van Uden
Co-Founder

Vragen? Stuur me een berichtje!